Directiesecretaresses

Ben je als werkgever op zoek naar professionele, krachtige Directiesecretaresses ?

Pure Assistants is een intermediair specifiek voor directiesecretaresses. Wij selecteren krachtige professionals die flexibel zijn, ruime ervaring hebben en zelfstandig inzetbaar zijn.

Of je nu op zoek bent naar directiesecretaresses binnen een vaste aanstelling, als tijdelijke kracht of op basis van detachering, Pure Assistants selecteert directiesecretaresses op maat. Als specialist is Pure Assistants thuis in al deze markten, we kennen de spelers en we weten als geen ander hoe je de juiste kandidaat aan je bindt.

Met meer dan 20 jaar praktijkervaring binnen het Directiesecretaresse vak zélf en als intermediair van directiesecretaresses kunnen we met recht zeggen: we weten hoe het werkt. We weten wat er gevraagd wordt. Als directie kom je verder met directiesecretaresses die meedenken en begrijpen wat je verwacht.

Met ons revolutionaire algoritme PURE kunnen wij als enige intermediair op wetenschappelijke basis, aan het begin van het selectieproces, een succesvolle arbeidsrelatie voorspellen. Wij kunnen sneller, kwalitatiever, beter, efficiënter en bovenal wetenschappelijk onderbouwd leveren wat je zoekt: Directiesecretaresses die weten waar het om gaat en matchen met de mensen in de organisatie.

Wij bieden onze directiesecretaresses een uniek opleidingstraject vanaf het moment van plaatsing. Voor zowel persoonlijkheidsontwikkeling als competentietraining. Zo coachen en trainen we letterlijk ‘on the job’ en dragen we bij aan zelfbewuste- en competente directiesecretaresses die direct inzetbaar zijn.

Geïnteresseerd?
Lees dan verder op onze pagina voor WERKGEVERS


Ben je als professional op zoek naar vacatures voor Directiesecretaresses ?

Dan willen wij graag nagaan of we jou als ´Pure Assistant` bij onze opdrachtgevers kunnen voorstellen, zodra daar vacatures ontstaan (of wellicht al open staan) voor Directiesecretaresses.

Een Pure Assistant ben je niet zomaar. Dat vraagt een scherpe blik, op de wereld om je heen, maar nog meer op jezelf. Pure Assistants zijn krachtige mensen die waarde toevoegen aan organisaties en aan de wereld. We hebben duidelijk omschreven wat wij verwachten van directiesecretaresses, maar ook wat directiesecretaresses van ons kunnen verwachten.

Pure Assistants zoekt de vacatures voor directiesecretaresses die het beste bij jou passen. Je kennis en vaardigheden tellen natuurlijk mee in de selectie, maar wij kijken als eerste naar persoonlijkheid. Ons doel is dat je met plezier met je toekomstige directeur gaat samenwerken, omdat we ervan overtuigd zijn dat je op die manier allebei kunt groeien in je vak. Voor plezier is een persoonlijke klik belangrijk: een zakelijk team presteert beter wanneer jullie als mens bij elkaar passen.

Om deze persoonlijke klik voor directiesecretaresses te voorspellen, werkt Pure Assistants met PURE. Deze methode matcht, in het begin van het selectieproces, aan de hand van persoonlijkheids- en ideaalprofielen. De betreffende directie vult over zichzelf en haar ideale directiesecretaresse een online Pure Personality Assessment in. Aan jou vragen we ook een profiel aan te maken en online de Pure Personality Assessment over jezelf en over de voor jou ideale directie in te vullen. Dit Assessment maakt deel uit van de inschrijf- en selectieprocedure van kandidaten voor vacatures directiesecretaresses.

Wij stellen in elk geval een ding centraal: jou. Want het draait om jou. Wanneer jij als directiesecretaresse de drive hebt om van betekenis te zijn, bij te dragen aan je eigen leven en vooral het verschil wil maken binnen organisaties, zetten wij alles wat wij hebben voor jou in.

Geïnteresseerd?
Lees dan verder op onze pagina voor SOLLICITANTEN


Wij zijn graag ook jouw intermediair voor Directiesecretaresses
 !
.


DirectiesecretaressesWerving en Selectie Directiesecretaresses
Uitzendbureau Directiesecretaresses
Detachering Directiesecretaresses
Outplacement Directiesecretaresses
Vacatures Directiesecretaresses

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 21:00