Directiesecretaresses Limburg

Ben je als werkgever op zoek naar Directiesecretaresses in Limburg?

Pure Assistants is een intermediair specifiek voor Assistants. Met meer dan 20 jaar ervaring, zowel in het Directiesecretaresses- als in het recruitment vak in (onder meer) Limburg, kunnen we met recht zeggen: we weten hoe het werkt. Wij selecteren krachtige Directiesecretaresses die flexibel zijn, ruime ervaring hebben en uiteraard ook in Limburg zelfstandig inzetbaar zijn.

Of je nu op zoek bent naar tijdelijke Directiesecretaresses voor jouw organisatie in Limburg, of op basis van detachering, danwel in de vorm van een vaste aanstelling binnen een bestaande vacature, Pure Assistants neemt de werving en selectie voor je uit handen. Als Assistant-specialist is Pure Assistants thuis in al deze markten, ook in de regio Limburg. We kennen de spelers en we weten als geen ander hoe je de juiste Directiesecretaresses aan je bindt.

Hoe selecteren wij Directiesecretaresses in Limburg?

Kennis en vaardigheden tellen natuurlijk mee bij de selectie van Directiesecretaresses in Limburg, maar wij kijken verder. Met ons revolutionaire algoritme PURE, kunnen wij als enig bemiddelingsbureau voor Assistants reeds aan het begin van het selectieproces op wetenschappelijke basis een succesvolle arbeidsrelatie (‘match’) voorspellen, waarbij de persoonlijkheid van een kandidaat (én die van de leidinggevende voor wie de kandidaat als Directiesecretaresse gaat werken) een essentiële rol speelt. Hierdoor kunnen wij sneller, kwalitatiever, beter, efficiënter en bovenal wetenschappelijk onderbouwd selecteren wat je zoekt: Directiesecretaresses die weten waar het om gaat en matchen binnen jouw organisatie in Limburg.

Kunnen Directiesecretaresses in Limburg zich blijven ontwikkelen?

Via onze Pure Academy bieden wij Directiesecretaresses in (onder meer) Limburg een uniek opleidingstraject vanaf het moment van plaatsing bij onze klanten. Dit opleidingstraject omvat zowel training op het gebied van persoonlijkheidsontwikkeling als diverse competentietrainingen. Zo coachen en trainen we Directiesecretaresses letterlijk ‘on the job’. De duur van een opleidingstraject is afhankelijk van de gewenste invulling en kan indien gewenst ook op locatie in Limburg plaatsvinden.

Geïnteresseerd?
Lees dan verder op onze pagina voor WERKGEVERS

Onze Directiesecretaresses zijn in heel Nederland beschikbaar.
Dus óók in de regio Limburg.
.


× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 21:00