Een match tussen
twee mensen voorspellen.

Dat is wat wij kunnen als geen ander. We zijn pioniers die nieuwe dingen creëren, plezier hebben en werken vanuit onze kern. Elke dag weer komen we ons bed uit om een verschil te maken, net zoals dat jij dat doet. Zowel in het Assistants- als in het recruitmentvak kunnen we met recht zeggen: we weten hoe het werkt. We weten wat er gevraagd wordt. Als directeur kom je verder met een Assistant die meedenkt en begrijpt wat je verwacht.

Als Assistant wil je een directeur die je inzet waardeert en je de kans geeft te groeien. Aan de basis van ieder succesvol team ligt een ‘persoonlijke match’. Er is dan wederzijds respect en plezier. Bij het vinden van zo’n gouden koppel gaat het erom de juiste vragen te stellen. Pure Assistants is gespecialiseerd in bemiddeling voor Assistants, Directiesecretaresses en Bestuursondersteuning. Wij vinden de Assistant en Directeur die bij elkaar passen.

🏆 Uitzendondernemer van het jaar, 🏆 Staffing Awards, 🏆 Recruitment Pioneer.

Voor een succesvol
team bestaat geen
kant-en-klaar recept.

Het gaat om een combinatie van ingrediënten die per situatie verschilt. Halen manager en Assistant het beste in elkaar naar boven, steunen ze de ander op zwakkere punten? Heldere keuzes durven maken of lef om de keuze te maken dat je daadwerkelijk iets wilt veranderen. Niet langer alleen gebaande paden inslaan,

maar ook nieuwe wegen ontdekken. Hoe beter de match in een team, hoe groter de kans op succes én een plezierige samenwerking.

Wij geloven dat er zo teams ontstaan die vanuit hun creërende kracht een waarde toevoegen aan de organisatie, aan de samenleving: aan zichzelf. Pure Assistants verbindt managers en assistants aan elkaar met als doel elkaar te versterken en zo waarde toe te voegen aan de organisatie en met plezier samen te werken. Op die manier ontstaan rust en focus in het team waardoor ruimte vrij komt voor groei. Wij geven het beste van onszelf om het beste van jou te krijgen.

Onze garanties

Oké. We houden er niet van om op te scheppen. Doen we dan ook niet. Maar je krijgt wel een flinke porties garanties. Voor jou een stukje zekerheid, voor ons de standaard van onze kwaliteit en niet meer dan normaal.

Wij garanderen 7 maanden 100% tevredenheid. Werkt het onverhoopt toch niet met onze kandidaat? Dan zoeken wij kosteloos een andere kandidaat.

Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd. “Met dit certificaat toont een bureau aan dat ze o.a. hun (personeels)administratie op orde hebben en dat zij hun loonheffing en/of omzetbelasting op tijd afdragen.

Wij werken alleen met kandidaten die matchen met jou en je organisatie. Hiervoor zetten we Pure Matching in, een algoritme dat een duurzame arbeidsrelatie voorspelt op basis van jouw persoonlijkheid. We kijken dus niet eerst naar cv.

Wij hebben scherpe tarieven voor de hoge kwaliteit die we elke dag weer aan je leveren. Die tarieven variëren van een ervaren executive assistant die je jaren aan je wil binden, een tijdelijke junior aanstelling tot een zware interimmer die even nodig is. En mocht je besluiten dat je de kandidaat direct een contract aanbiedt, is de fee voor ons werk dat we gedaan hebben ook nog eens scherp.

Eenduidige, transparante
en scherpe tarieven.

We vinden eerlijkheid, transparantie en betrouwbaar zijn belangrijk. Puur. In al z’n eenvoud. Daarom hebben we heldere tarieven, maken we altijd pragmatische afspraken en komen we die vooral na. En kunnen we iets niet? Zullen we het altijd direct tegen je zeggen. Maar geloof ons: wij kunnen best wel wat.

Werving
en selectie

Interim

Uitzenden
en detacheren

Van directiesecretaresse tot bijvoorbeeld personal assistant, management assistent en office manager. Pure Assistants vindt dankzij meer dan 25 jaar praktijkervaring in het PA- als in het recruitmentvak de beste kandidaten.

Onze high-end Assistants functioneren op het niveau van management assistente, directiesecretaresse, personal assistant en secretaresse voor de Raad van Bestuur. Ze zijn per direct inzetbaar op uurbasis.

Een door Pure Assistants geselecteerde Assistant biedt voor een afgesproken periode de helpende hand. In overleg kunnen we deze periode inkorten of verlengen. De vergoeding gebeurt op uurbasis.

Onze Assistants zelf aan het woord

Persoonlijk, korte lijnen; dat is Pure Assistants. Sandra/Pure Assistants voelt goed aan welke opdrachtgevers wel of niet bij me passen en is goed bereikbaar als je even je hart wilt luchten. Kortom, heel fijn om mee samen te werken.

Petra van Schaik

Erg tevreden met de samenwerking. Er is veel persoonlijke aandacht, ze denken graag mee en schakelen snel.

Loes van Kooten

Het team van Pure Assistants is een bevlogen team. Ik waardeer de prettige down to earth samenwerking, de heldere communicatie.
Het meest waardevolle is voor mij geweest het eerste persoonlijke contact met Sandra Been die mij toen heeft uitgenodigd voor een 1e bijzondere kennismaking (Pure Welcome).
Een klik is voor mij heel erg belangrijk. Die was er direct met Sandra en ook met Doriene van Luttervelt. Dat geeft vertrouwen voor het vervolg. Ik zou geen zaken kunnen benoemen die ik anders had willen zien.

Sandra Tjon Soei Len

Pure Assistants staat voor professionaliteit, heel persoonlijk, zakelijk en spijkers met koppen slaan. De manier waarop Pure Assistants probeert een match te vinden tussen opdrachtgever en kandidaat is bijzonder: verdieping in haar klanten én haar kandidaten. Dit resulteert in een bureau wat echt betrokken is bij het werven en selecteren.

Marjorie de Jager

Met een bijzonder goed gevoel van intuïtie en het grote netwerk weet Pure Assistants feilloos de juiste kandidaat op de juiste plek te zetten. Mede door Pure.Org, het algoritme van Pure Assistants, zal de werving en selectie van management ondersteuners voor altijd veranderen!

Pamela Arts

Desiree da Silva Passos

Pure Assistants doet dus meer dan alleen cv’s doorschuiven of een freelancer aan een opdracht helpen. Zowel in het contact met de klant als ook de kandidaat blinkt Pure Assistants uit in het persoonlijke, betrokken zijn en partijen willen helpen hun doelen te bereiken.

Ik weet uit ervaring dat Pure Assistants uniek is in haar soort!

Desiree da Silva Passos

Patricia

Pure Assistants doet net even een stap meer om de juiste persoon op de juiste plaats in te zetten. Tijdens een persoonlijk gesprek wordt rustig de tijd genomen om alle wensen en eisen van de kandidaat door te spreken. Naast de wensen ten aanzien van de functie wordt er ook een globale persoonlijke schets gemaakt, wat van groot belang is voor de juiste match met een toekomstige werkgever. De mensen van Pure Assistants werken  met veel plezier en dat voel je: Pure Assistants is dan wel groot, het levert geen massawerk maar kwaliteit! Kortom, een aanrader voor een ieder die toe is aan een nieuwe uitdaging welke op de wensen aansluit!

Patricia Haveman