Uitzenden & Detacheren

Pure Assistants heeft een topteam van assistants die graag korte en intensieve periodes bij opdrachtgevers werkzaam zijn, maar wel de veiligheid van een vast contract willen. Deze Assistants staan bij Pure Assistants op de loonlijst. Een door Pure Assistants geselecteerde assistant biedt voor een afgesproken periode de helpende hand. In overleg kunnen we deze periode inkorten of verlengen. De vergoeding gebeurt op uurbasis. Zij zijn per direct inzetbaar.

1. Hoe werkt het?

Onze specialisten-op-uitzendbasis zijn geselecteerd vanuit de wens die zij hebben voor afwisseling in hun baan, dynamiek en uitdagende projecten die in korte tijd vervult moeten worden. Zij gedijen nu eenmaal beter bij diverse opdrachtgevers en geven vanaf het moment dat ze beginnen alles. Wij sturen alleen de beste experts naar onze opdrachtgevers, kwaliteit is derhalve gegarandeerd.

2. Pure Matching Ai

Om te kunnen voorspellen of een toekomstig team goed kan samenwerken, zet Pure Assistants Pure Matching in, een methode die wetenschappelijk een duurzame arbeidsrelatie tussen o.a. manager en assistant kan voorspellen. Pure Matching helpt ons op een objectieve manier vast te stellen welke personen het beste elkaar passen. Dit vergroot de kans op een succesvolle samenwerking. De opdrachtgever vult hiervoor een persoonlijkheidsprofiel van zichzelf in en een ideaalprofiel van de nieuwe assistant. We vragen onze Assistants ook een profiel over zichzelf in te vullen en een over hun ideale manager voordat ze zich inschrijven. De uitkomsten van Pure Matching in combinatie met de gevraagde kennis en vaardigheden levert de beste match op.

Onze specialisten-op-uitzendbasis hebben stuk voor stuk een Pure Personality Assessment profiel en vanuit daar kunnen we een match realiseren met een druk op de knop.

3. De beste kandidaat

Binnen de afgesproken termijn biedt Pure Assistants een aantal geschikte kandidaten aan voor de vacature. Hierna volgen één of meer gesprekken met de manager waarmee de kandidaat gaat samenwerken. Bij een geslaagde match begint de gekozen kandidaat per de afgesproken datum. De kandidaat staat bij Pure Assistants op de loonlijst en wij nemen ook de volledige administratie voor onze rekening.

Een assistant vinden is een wetenschap.