Uitzendbureau Directiesecretaresses

Ben je als werkgever op zoek naar een professioneel Uitzendbureau van Directiesecretaresses ?

Pure Assistants is een gespecialiseerd uitzendbureau van directiesecretaresses. Wij selecteren krachtige professionals die flexibel zijn, ruime ervaring hebben en zelfstandig inzetbaar zijn.

Als uitzendbureau van directiesecretaresses leveren wij maatwerk. Wij beschikken als uitzendbureau van directiesecretaresses over een breed netwerk van directiesecretaresses die wij uitstekend kennen, zelf opleiden en begeleiden.

Wij bieden onze directiesecretaresses een uniek opleidingstraject vanaf het moment van plaatsing. Voor zowel persoonlijkheidsontwikkeling als competentietraining. Zo coachen en trainen we letterlijk ‘on the job’ en dragen we bij aan zelfbewuste- en competente directiesecretaresses die direct inzetbaar zijn.

Wanneer je gebruik maakt van onze diensten als uitzendbureau van directiesecretaresses kun jij hiermee dus óók je voordeel doen. Als directie kom je verder met directiesecretaresses die meedenken en begrijpen wat je verwacht.

Uitzendbureau van Directiesecretaresses met screening op basis van ons PURE-algoritme

Met ons revolutionaire PURE-algoritme kunnen wij als enige uitzendbureau voor directiesecretaresses op wetenschappelijke basis, aan het begin van het selectieproces, een succesvolle arbeidsrelatie voorspellen. Wij kunnen sneller, kwalitatiever, beter, efficiënter en bovenal wetenschappelijk onderbouwd leveren wat je zoekt: Directiesecretaresses die weten waar het om gaat en matchen met de mensen in de organisatie.

Wij geloven dat de dienstverlening van een uitzendbureau van directiesecretaresses zoveel beter kan. Waarbij het draait om een duurzame relatie, groei en betekenis toevoegen aan organisaties. Hierin zijn we Puur: we hebben een helder doel voor ogen en stellen ons belangrijkste kapitaal centraal: onze mensen. Elke dag weer komen we ons bed uit om een verschil te maken, net zoals dat jij dat doet.

Met meer dan 20 jaar praktijkervaring binnen het Directiesecretaresse vak zélf en als uitzendbureau van directiesecretaresses kunnen we met recht zeggen: we weten hoe het werkt. We weten wat er gevraagd wordt.

Geïnteresseerd?
Lees dan verder op onze pagina voor WERKGEVERS


Wij zijn ook voor jou graag hét uitzendbureau van Directiesecretaresses !


Uitzendbureau directiesecretaressesDirectiesecretaresses
Detachering Directiesecretaresses
Werving en Selectie Directiesecretaresses
Outplacement Directiesecretaresses
Vacatures Directiesecretaresses

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 21:00