Virtual Assistants

Ben je als werkgever op zoek naar professionele, krachtige Virtual Assistants ?

Pure Assistants is een intermediair specifiek voor virtual assistants. Wij selecteren krachtige professionals die flexibel zijn, ruime ervaring hebben en zelfstandig inzetbaar zijn.

Of je nu op zoek bent naar virtual assistants binnen een vaste aanstelling, als tijdelijke kracht of op basis van detachering, Pure Assistants selecteert virtual assistants op maat. Als specialist is Pure Assistants thuis in al deze markten, we kennen de spelers en we weten als geen ander hoe je de juiste kandidaat aan je bindt.

Met ruime praktijkervaring binnen het Virtual Assistants vak zélf en als intermediair van virtual assistants kunnen we met recht zeggen: we weten hoe het werkt. We weten wat er gevraagd wordt. Als manager kom je verder met virtual assistants die meedenken en begrijpen wat je verwacht.

Met ons revolutionaire algoritme PURE kunnen wij als enige intermediair op wetenschappelijke basis, aan het begin van het selectieproces, een succesvolle arbeidsrelatie voorspellen. Wij kunnen sneller, kwalitatiever, beter, efficiënter en bovenal wetenschappelijk onderbouwd leveren wat je zoekt: Virtual Assistants die weten waar het om gaat en matchen met de mensen in de organisatie.

Wij bieden onze virtual assistants een uniek opleidingstraject vanaf het moment van plaatsing. Voor zowel persoonlijkheidsontwikkeling als competentietraining. Zo coachen en trainen we letterlijk ‘on the job’ en dragen we bij aan zelfbewuste- en competente virtual assistants die direct inzetbaar zijn.

Geïnteresseerd?
Lees dan verder op onze pagina voor WERKGEVERS


Ben je als professional op zoek naar vacatures voor Virtual Assistants ?

Dan willen wij graag nagaan of we jou als ´Pure Assistant` bij onze opdrachtgevers kunnen voorstellen, zodra daar vacatures ontstaan (of wellicht al open staan) voor Virtual Assistants.

Een Pure Assistant ben je niet zomaar. Dat vraagt een scherpe blik, op de wereld om je heen, maar nog meer op jezelf. Pure Assistants zijn krachtige mensen die waarde toevoegen aan organisaties en aan de wereld. We hebben duidelijk omschreven wat wij verwachten van virtual assistants, maar ook wat virtual assistants van ons kunnen verwachten.

Pure Assistants zoekt de vacatures voor virtual assistants die het beste bij jou passen. Je kennis en vaardigheden tellen natuurlijk mee in de selectie, maar wij kijken als eerste naar persoonlijkheid. Ons doel is dat je met plezier met je toekomstige manager gaat samenwerken, omdat we ervan overtuigd zijn dat je op die manier allebei kunt groeien in je vak. Voor plezier is een persoonlijke klik belangrijk: een zakelijk team presteert beter wanneer jullie als mens bij elkaar passen.

Om deze persoonlijke klik voor virtual assistants te voorspellen, werkt Pure Assistants met PURE. Deze methode matcht, in het begin van het selectieproces, aan de hand van persoonlijkheids- en ideaalprofielen. De manager vult over zichzelf en zijn of haar ideale virtual assistant een online Pure Personality Assessment in. Aan jou vragen we ook een profiel aan te maken en online de Pure Personality Assessment over jezelf en over je ideale manager in te vullen. Dit Assessment maakt deel uit van de inschrijf- en selectieprocedure van kandidaten voor vacatures virtual assistants.

Wij stellen in elk geval een ding centraal: jou. Want het draait om jou. Wanneer jij als virtual assistant de drive hebt om van betekenis te zijn, bij te dragen aan je eigen leven en vooral het verschil wil maken binnen organisaties, zetten wij alles wat wij hebben voor jou in.

Geïnteresseerd?
Lees dan verder op onze pagina voor SOLLICITANTEN


Wij zijn graag ook jouw intermediair voor Virtual Assistants
 !
.


Virtual AssistantsWerving en Selectie Virtual Assistants
Uitzendbureau Virtual Assistants
Detachering Virtual Assistants
Outplacement Virtual Assistants
Vacatures Virtual Assistants

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 21:00