Uitzendbureau Virtual Assistants

Ben je als werkgever op zoek naar een professioneel Uitzendbureau van Virtual Assistants ?

Pure Assistants is een gespecialiseerd uitzendbureau van virtual assistants. Wij selecteren krachtige professionals die flexibel zijn, ruime ervaring hebben en zelfstandig inzetbaar zijn.

Als uitzendbureau van virtual assistants leveren wij maatwerk. Wij beschikken als uitzendbureau van virtual assistants over een breed netwerk van virtual assistants die wij uitstekend kennen, zelf opleiden en begeleiden.

Wij bieden onze virtual assistants een uniek opleidingstraject vanaf het moment van plaatsing. Voor zowel persoonlijkheidsontwikkeling als competentietraining. Zo coachen en trainen we letterlijk ‘on the job’ en dragen we bij aan zelfbewuste- en competente virtual assistants die direct inzetbaar zijn.

Wanneer je gebruik maakt van onze diensten als uitzendbureau van virtual assistants kun jij hiermee dus óók je voordeel doen. Als manager kom je verder met virtual assistants die meedenken en begrijpen wat je verwacht.

Uitzendbureau van Virtual Assistants met screening op basis van ons PURE-algoritme

Met ons revolutionaire PURE-algoritme kunnen wij als enige uitzendbureau voor virtual assistants op wetenschappelijke basis, aan het begin van het selectieproces, een succesvolle arbeidsrelatie voorspellen. Wij kunnen sneller, kwalitatiever, beter, efficiënter en bovenal wetenschappelijk onderbouwd leveren wat je zoekt: Virtual Assistants die weten waar het om gaat en matchen met de mensen in de organisatie.

Wij geloven dat de dienstverlening van een uitzendbureau van virtual assistants zoveel beter kan. Waarbij het draait om een duurzame relatie, groei en betekenis toevoegen aan organisaties. Hierin zijn we Puur: we hebben een helder doel voor ogen en stellen ons belangrijkste kapitaal centraal: onze mensen. Elke dag weer komen we ons bed uit om een verschil te maken, net zoals dat jij dat doet.

Met ruime praktijkervaring binnen het Virtual Assistants vak zélf en als uitzendbureau van virtual assistants kunnen we met recht zeggen: we weten hoe het werkt. We weten wat er gevraagd wordt.

Geïnteresseerd?
Lees dan verder op onze pagina voor WERKGEVERS


Wij zijn ook voor jou graag hét uitzendbureau van Virtual Assistants !


Uitzendbureau virtual assistantsVirtual Assistants
Detachering Virtual Assistants
Werving en Selectie Virtual Assistants
Outplacement Virtual Assistants
Vacatures Virtual Assistants