Outplacement Virtual Assistants

Ben je als werkgever op zoek naar professionele Outplacement van Virtual Assistants ?

Pure Assistants is gespecialiseerd in outplacement van virtual assistants in situaties waarin werkgevers zich geconfronteerd zien met de noodzaak tot outplacement van één of meerdere virtual assistants. Wij zijn daarbij de betreffende virtual assistants zo veel als mogelijk behulpzaam bij het vinden van een nieuwe baan, waar nodig met professionele bijscholing.

Outplacement van Virtual Assistants na screening op basis van ons PURE-algoritme

Met ons revolutionaire PURE-algoritme kunnen wij als enige outplacement bureau voor virtual assistants op wetenschappelijke basis, aan het begin van het selectieproces, een succesvolle arbeidsrelatie voorspellen. Wij kunnen sneller, kwalitatiever, beter, efficiënter en bovenal wetenschappelijk onderbouwd vaststellen bij welk type manager bepaalde virtual assistants het beste zouden passen.

De persoonlijke profielkenmerken die wij op basis van ons PURE-algoritme vaststellen, vormen voor ons de basis voor het vaststellen van de mate van succes welke wij bij de outplacement van jouw virtual assistant(s) verwachten. Indien wij dat succes minimaal achten, dan zullen wij je daar vooraf van in kennis stellen. Wij zijn met outplacement van virtual assistants transparant en gaan naar de kern van een succesvolle arbeidsrelatie.

Outplacement van Virtual Assistants kan beter

Wij geloven dat outplacement van virtual assistants zoveel beter kan. Waarbij het draait om een duurzame relatie, groei en betekenis toevoegen aan organisaties. Hierin zijn we Puur: we hebben een helder doel voor ogen en stellen ons belangrijkste kapitaal centraal: onze mensen. Elke dag weer komen we ons bed uit om een verschil te maken, net zoals dat jij dat doet.

Met ruime praktijkervaring binnen het Virtual Assistants vak zélf alsook met outplacement van virtual assistants kunnen we met recht zeggen: we weten hoe het werkt. We weten wat er gevraagd wordt.

Geïnteresseerd?
Lees dan verder op onze pagina voor WERKGEVERS


Wij helpen ook jou graag bij de outplacement van Virtual Assistants !


Outplacement virtual assistantsVirtual Assistants
Werving en Selectie Virtual Assistants
Uitzendbureau Virtual Assistants
Detachering Virtual Assistants
Vacatures Virtual Assistants

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 21:00