Pure Assistants is marktleider in Nederland. Dat zegt veel, maar niet alles.

In geen enkel vak is de persoonlijke match zo belangrijk als bij Assistants. Werken vanuit een vertrouwensband vraagt om de juiste persoonlijke match. Dat lees je niet af van een cv. Er komt meer bij kijken. Met een uniek en baanbrekend palet aan diensten brengt Pure Assistants in de markt voor werving & selectie van Assistants een nieuw standaard. Elke dag innoveren we, elke dag leggen we de lat een stukje verder.

Daarin gaat het niet langer om cv’s, ervaring, afkomst, leeftijd of geslacht. Nee, Pure Assistants kan wetenschappelijk gevalideerd een match tussen 2 mensen voorspellen op basis van jouw blauwdruk: persoonlijkheid. Vervolgens toetsen we de vakkundige expertise uiteraard. Niet meer op buikgevoel, maar met wetenschappelijke cijfers de ‘zachte’ kant voorspellen.

Werving
&Selectie

Van directiesecretaresse tot bijvoorbeeld personal assistant, management assistent en office manager. Pure Assistants vindt dankzij meer dan 20 jaar praktijkervaring in het PA- als in het recruitmentvak de beste kandidaten.

Interim
.

Onze high-end Assistants functioneren op het niveau van management assistente, directiesecretaresse, personal assistant en secretaresse voor de Raad van Bestuur. Ze zijn per direct inzetbaar op uurbasis.

Uitzenden&
Detacheren

Een door Pure Assistants geselecteerde Assistant biedt voor een afgesproken periode de helpende hand. In overleg kunnen we deze periode inkorten of verlengen. De vergoeding gebeurt op uurbasis.

In iets meer dan een minuut:
onze visie en aanpak.
Voor jouw uitdaging
hebben wij altijd een passende oplossing

Of je nu op zoek bent naar een vaste invulling van jouw vacature, een tijdelijke vacature, ad-hoc oplossing of een kwaliteitsslag op jouw secretariaat, Pure Assistants biedt deze diensten op maat. Als Assistant-specialist is Pure Assistants thuis in al deze markten. We kennen de spelers en we weten als geen ander hoe je de juiste kandidaat aan je bindt.

Met meer dan 20 jaar praktijkervaring zowel in het PA- als in het recruitmentvak kunnen we met recht zeggen: we weten hoe het werkt. We weten wat er gevraagd wordt. Als manager kom je verder met een Assistant die meedenkt en begrijpt wat je verwacht.

Dit is waar het bij ons om draait

We kijken in eerste instantie niet naar cv, maar naar persoonlijkheid. Dat moet als eerste matchen met jouw vraag. Ons revolutionaire algoritme matcht, aan het begin van het selectieproces, wetenschappelijk het persoonlijkheid-profiel van de kandidaat en het ideaal-collega-profiel van de organisatie. Dat samen voorspelt welke kandidaten het beste matchen voor een duurzaam succesvolle samenwerking. Los van leeftijd, geslacht, afkomst of ervaring.

Puur en uniek: Pure Assistants is officieel gelicenseerd om dit als enige te gebruiken namens haar grote broer PureMatching.com

1
2
3
Pure Academy

Wij bieden al onze kandidaten een uniek begeleidingstraject voor  persoonlijkheidsontwikkeling vanaf het moment van plaatsing. Zo coachen en trainen we letterlijk ‘on the job’. Zo dragen we bij aan zelfbewuste- en competente Assistants die direct inzetbaar zijn.

Eenduidige, transparante en scherpe tarieven.
Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Wij zijn niet de enigen die trots zijn op wat wij doen:

Wij kunnen als geen ander weergeven wat we doen, maar onze opdrachtgevers kunnen als geen ander vertellen hoe hun ervaring is geweest met Pure Assistants.

Mijn gevoel is vanaf het eerste begin goed geweest. Na het eerste contact had ik er vertrouwen in dat het wat ging opleveren tussen Aedes en Pure Assistants. Gevoel is altijd lastig te definiëren. Waar zit dat dan in? Het is een combinatie van de professionele uitstraling, openheid in het onderlinge contact en vooral ook humor en relativering. Die mix maakt dat ik het gevoel had dat ik met een organisatie en mensen te maken had die genoeg zelfvertrouwen hebben, weten wat we willen en daar dan ook snel naar kunnen handelen. Ik had niet het gevoel van een mooi praatje. De aanlevering van de informatie van de kandidaten en de snelheid vond ik zeer professioneel, informatief en ter zake doende.

Het heeft ons een goede kandidaat voor de functie van Executive Assistant opgeleverd die ook snel beschikbaar was. Dankzij de positieve ervaring met Pure Assistants zou ik in de toekomst ook zeker weer contact met ze opnemen. Een waardevolle aanvulling op ons netwerk!

Marcel van GisbergenBusiness Manager - Aedes vereniging van woningcorporaties (juni 2017)

Pure Assistants is one of the best management-assistents-bureau’s I’ve ever met and worked with. Pure Assistants CEO Sandra is punctual, keeps me informed, structured and all of this with a warm smile and a personal touch. She touches you right in the heart (of your business). She’s great to work with! And if she has nobody available, she offers the next most fitting in excellent management assistant: right away.

Marjolein Van Tunen-GeldermansAdviseur landelijke portefeuille Veiligheidshuizen

Pure Assistants heeft voor Volckaert een opdracht verzorgd voor de werving en selectie van een secretaresse RvB. Dit is voortvarend en deskundig opgepakt door Pure Assistants en heeft geleid tot een vlotte procedure en een geschikte kandidaat. Sandra (Pure Assistants CEO) heeft een prettige en open persoonlijkheid, heeft snel een goed gevoel voor onze organisatie en behoeften ontwikkeld en heeft door haar achtergrond inhoudelijke expertise.

Thirza OldenBestuurssecretaris at Stichting Volckaert

Graag deel ik mijn goede ervaringen met Pure Assistants als bedrijf en CEO Sandra als persoon: vanuit BDO CampsObers Accountants & Belastingadviseurs BV, een landelijke organisatie met 30 kantoren, kan ik Pure Assistants van harte aanbevelen als hét werving en Selectiebureau voor Assistants. Zoek je secretarieel personeel van telefoniste tot directiesecretaresse, dan kun je hen met een gerust hart inschakelen. Zij zijn als geen ander bureau in staat om snel en effectief werkgever en de juiste werknemer aan elkaar te koppelen.

Karin GrootOffice-manager

Pure Assistants bezit de zeer prettige eigenschap om zakelijk te communiceren vanuit de persoonlijke invalshoek. Zij komen hun toezeggingen snel na, zijn doortastend en weten de juiste vragen te stellen. Ze attenderen je ook op mogelijkheden waar je zelf niet aan gedacht had. Denken actief mee, daardoor word je niet alleen serieus genomen maar voel je je ook thuis bij Pure Assistants. De kandidaten die je voorgesteld krijgt, zijn door Pure Assistants aan een uitgebreide screening onderworpen, zowel op kennisniveau als op persoonlijkheidsniveau. Dat maakt dat zij uitstekend in staat zijn om jou als opdrachtgever direct aan de juiste kandidaat voor te stellen. En dat scheelt tijd. Bij hoeveel bureaus moet je soms wel 10 mensen spreken voor je een kandidaat vind die een béétje past op jouw vacature? Dat zal je bij Pure Assistants niet gebeuren. Aandacht is iets dat hoog in het vaandel staat bij Sandra en haar team. En dat merk je. Elke dag weer.

BDO CampsOber Holding BV

Ik heb Pure Assistants leren kennen als een bureau dat zeer vakkundig te werk gaat.
Sandra en haar team hebben één doel voor ogen en dat is de juiste persoon op de juiste plek te plaatsen. Onze samenwerking is ruim twee jaar geleden van start gegaan en Pure Assistants heeft onze organisatie en onze mensen goed leren kennen. Pure Assistants werkt voor ons onderscheidend omdat zij niet alleen kijken naar onze functie-eisen, maar op zoek gaan naar een persoon die past binnen onze cultuur en de afdeling waar de vacature open staat. De kandidaten worden zorgvuldig gescreend en goed voorbereid. Inmiddels zijn wij ruim twee jaar en een tiental succesvolle plaatsingen verder!

Piet SchalenHR Director Mercer
Trots op onze opdrachtgevers

Een kleine selectie van onze opdrachtgevers die stuk voor stuk waarde hechten aan een duurzame oplossing die bijdraagt aan hun eigen groei.

Waardeer ons