Een match tussen
twee mensen voorspellen.

🏆 Uitzendondernemer van het jaar, 🏆 Staffing Awards, 🏆Recruitment Pioneer.

Wij zijn een werving- & selectiebureau specifiek voor Assistants; officemanagers, directiesecretaresses, bestuurssecretaresses etc. We zijn de marktleider in Nederland. En dat ben je niet zomaar. En dat zeggen we niet zelf, dat zeggen de diverse awards die we winnen.

Met ons revolutionaire algoritme kunnen wij als enig bureau wetenschappelijk een succesvolle arbeidsrelatie voorspellen met onze baanbrekende platform Pure Matching op basis van persoonlijkheid. Immers, aan de basis van ieder succesvol team ligt een ‘persoonlijke match’. Op die manier ontstaan rust en focus in het team waardoor ruimte vrij komt voor groei.

Werving
en selectie

Interim

Uitzenden
en detacheren

Van directiesecretaresse tot bijvoorbeeld personal assistant, management assistent en office manager. Pure Assistants vindt dankzij meer dan 25 jaar praktijkervaring in het PA- als in het recruitmentvak de beste kandidaten.

Onze high-end Assistants functioneren op het niveau van management assistente, directiesecretaresse, personal assistant en secretaresse voor de Raad van Bestuur. Ze zijn per direct inzetbaar op uurbasis.

Een door Pure Assistants geselecteerde Assistant biedt voor een afgesproken periode de helpende hand. In overleg kunnen we deze periode inkorten of verlengen. De vergoeding gebeurt op uurbasis.

Dit is waar het bij ons om draait

We kijken in eerste instantie niet naar cv, maar naar persoonlijkheid. Dat moet als eerste matchen met jouw vraag. Ons revolutionaire algoritme matcht, aan het begin van het selectieproces, wetenschappelijk het persoonlijkheidsprofiel van de kandidaat en het ideaal-collega-profiel van de organisatie. Dat samen voorspelt welke kandidaten het beste matchen voor een duurzaam succesvolle samenwerking. Los van leeftijd, geslacht, afkomst of ervaring. Vervolgens toetsen we de vakkundige expertise uiteraard.

Puur en uniek: Pure Assistants is officieel gelicenseerd om dit als enige recruitmentbureau te gebruiken namens PureMatching.com.

Eenduidige, transparante
en scherpe tarieven.

We vinden eerlijkheid, transparantie en betrouwbaar zijn belangrijk. Puur. In al z’n eenvoud. Daarom hebben we heldere tarieven, maken we altijd pragmatische afspraken en komen we die vooral na. En kunnen we iets niet? Zullen we het altijd direct tegen je zeggen. Maar geloof ons: wij kunnen best wel wat.

Trots op onze opdrachtgevers

Een kleine selectie van onze opdrachtgevers die stuk voor stuk waarde hechten aan een duurzame oplossing die bijdraagt aan hun eigen groei.