Vacatures Directiesecretaresses

Ben je als professional op zoek naar vacatures voor Directiesecretaresses ?

Dan willen wij graag nagaan of we jou als ´Pure Assistant` bij onze opdrachtgevers kunnen voorstellen, zodra daar vacatures voor directiesecretaresses ontstaan (of wellicht al open staan).

Bij de invulling van vacatures voor directiesecretaresses zoeken wij ´Pure Assistants` en…dat ben je niet zomaar. Dat vraagt een scherpe blik op de wereld om je heen, maar nog meer op jezelf. Pure Assistants zijn krachtige directiesecretaresses die waarde toevoegen aan organisaties en aan de wereld. We hebben duidelijk omschreven wat wij verwachten van directiesecretaresses, maar ook wat directiesecretaresses van ons kunnen verwachten.

Pure Assistants zoekt vacatures voor directiesecretaresses die het beste bij jou passen. Je kennis en vaardigheden tellen natuurlijk mee in de selectie, maar wij kijken als eerste naar persoonlijkheid. Ons doel is dat je met plezier met je toekomstige manager gaat samenwerken, omdat we ervan overtuigd zijn dat je op die manier allebei kunt groeien in je vak. Voor plezier is een persoonlijke klik belangrijk: een zakelijk team presteert beter wanneer jullie als mens bij elkaar passen.

Pure Academy voor Directiesecretaresses
Je bent als kandidaat voor vacatures directiesecretaresses niet zomaar een directiesecretaresse bij Pure Assistants. Je moet er wel iets voor doen. Vanuit de drive om te willen groeien en van betekenis te willen zijn en een bijdrage te leveren aan deze wereld. Daartoe hebben we een scherp selectiebeleid bij de invulling van vacatures voor directiesecretaresses. Ons unieke opleidingsprogramma bestaat o.a. uit coaching on the job, pragmatische en verdiepende Masterclasses, competentiegerichte sessies en op aanvraag specifieke ontwikkeling of training. We hebben hiertoe hooggekwalificeerde mensen aan boord die hun vak verstaan en gepokt en gemazeld zijn in menskunde of de recruitmentbranche.

Invulling vacatures Directiesecretaresses met behulp van ons PURE-algoritme

Met ons revolutionaire PURE-algoritme kunnen wij als enige intermediair op wetenschappelijke basis aan het begin van het selectieproces een succesvolle arbeidsrelatie voorspellen. Wij kunnen vacatures voor Directiesecretaresses sneller, kwalitatiever, beter, efficiënter en bovenal wetenschappelijk onderbouwd invullen met professionals die weten waar het om gaat en matchen met de mensen c.q. managers binnen een organisatie.

Om een duurzame arbeidsrelatie voor professionals als jij te voorspellen, werkt Pure Assistants met PURE. Deze methode matcht kandidaten voor vacatures directiesecretaresses, in het begin van de selectieprocedure, aan de hand van persoonlijkheids- en ideaalprofielen. De directeur vult over zichzelf en zijn of haar ideale directiesecretaresse een online Pure Personality Assessment in. Aan jou vragen we ook een profiel aan te maken en online de Pure Personality Assessment  over jezelf en over je ideale directeur in te vullen. Dit Assessment maakt deel uit van de inschrijf- en selectieprocedure van kandidaten voor vacatures directiesecretaresses.

Wij geloven dat het invullen van vacatures voor directiesecretaresses zoveel beter kan. Waarbij het draait om een duurzame relatie, groei en betekenis toevoegen aan organisaties. Hierin zijn we Puur: we hebben een helder doel voor ogen en stellen ons belangrijkste kapitaal centraal: onze mensen. Elke dag weer komen we ons bed uit om een verschil te maken, net zoals jij dat doet.

Met meer dan 20 jaar praktijkervaring binnen het Directiesecretaresse vak zélf en als intermediair bij het invullen van vacatures voor directiesecretaresses kunnen we met recht zeggen: we weten hoe het werkt. We weten wat er gevraagd wordt.

Geïnteresseerd?
Lees dan verder op onze pagina voor SOLLICITANTEN


Wij zoeken ook voor jou graag naar passende vacatures voor Directiesecretaresses !

.
Vacatures op dit moment


vacatures directiesecretaressesVacatures voor Personal Assistants
Vacatures voor Office Managers
Vacatures voor Management Assistenten
Vacatures voor Executive Assistants
Vacatures voor Bestuurssecretaresses
Vacatures voor Virtual Assistants