Extraversie (X)

De mate waarin iemand sociale situaties opzoekt, zich
hierin comfortabel en gewaardeerd voelt en veel energie heeft.

 

Verdraagzaamheid (A)

De mate waarin iemand zachtaardig,
geduldig en vergevingsgezind is.

Wij stellen één
ding centraal: jou!

Dat is het waar het bij Pure Assistants om draait. Het gaat niet over leeftijd, over opleiding, over afkomst….. Het gaat erom wie je bent. Juist tijdens het solliciteren waar jij in de spotlights staat. Wij bieden je een duurzame werkrelatie met je opdrachtgever(s), uitstekende voorwaarden en onze Pure Academy staat voor je klaar.

Hebben jullie
voor mij de
nieuwe uitdaging
die ik zoek?

Pure Assistants vindt de vacature of opdracht die het beste bij jou past. Je kennis en vaardigheden tellen natuurlijk mee in de selectie, maar wij kijken verder. Ons doel is dat je met plezier met je toekomstige directeur gaat samenwerken omdat we ervan overtuigd zijn dat je op die manier allebei kunt groeien in je vak. Voor plezier is een persoonlijke match belangrijk: een zakelijk team presteert beter wanneer jullie als mens bij elkaar passen.

Om deze persoonlijke match te voorspellen, werkt Pure Assistants met Pure Matching. Deze methode matcht, in het begin van het selectieproces, aan de hand van persoonlijkheids- en ideaalprofielen. De directeur vult over zichzelf en zijn of haar ideale assistant een online Pure Personality Assessment in. Aan jou vragen we ook een profiel aan te maken en online de Pure Personality Assessment  over jezelf en over jouw ideale manager/directeur in te vullen. Dit Assessment maakt deel uit van het aanmeld- en de selectieprocedure.

Onze Assistants zelf aan het woord

Persoonlijk, korte lijnen; dat is Pure Assistants. Sandra/Pure Assistants voelt goed aan welke opdrachtgevers wel of niet bij me passen en is goed bereikbaar als je even je hart wilt luchten. Kortom, heel fijn om mee samen te werken.

Petra van Schaik

Erg tevreden met de samenwerking. Er is veel persoonlijke aandacht, ze denken graag mee en schakelen snel.

Loes van Kooten

Sandra Tjon Soei Len - Aedes

Het team van Pure Assistants is een bevlogen team. Ik waardeer de prettige down to earth samenwerking, de heldere communicatie.
Het meest waardevolle is voor mij geweest het eerste persoonlijke contact met Sandra Been die mij toen heeft uitgenodigd  voor een 1e bijzondere kennismaking (Pure Welcome).
Een klik is voor mij heel erg belangrijk. Die was er direct met Pure Assistants. Dat geeft vertrouwen voor het vervolg.

Sandra Tjon Soei Len

Marjorie-de-jager

Pure Assistants staat voor professionaliteit, heel persoonlijk, zakelijk en spijkers met koppen slaan. De manier waarop Pure Assistants probeert een match te vinden tussen opdrachtgever en kandidaat is bijzonder: verdieping in haar klanten én haar kandidaten. Dit resulteert in een bureau wat echt betrokken is bij het werven en selecteren.

Marjorie de Jager

Met een bijzonder goed gevoel van intuïtie en het grote netwerk weet Pure Assistants feilloos de juiste kandidaat op de juiste plek te zetten. Mede door Pure.Org, het algoritme van Pure Assistants, zal de werving en selectie van management ondersteuners voor altijd veranderen!

Pamela Arts

Desiree-da-Silva-Passos

Pure Assistants doet dus meer dan alleen cv’s doorschuiven of een freelancer aan een opdracht helpen. Zowel in het contact met de klant als ook de kandidaat blinkt Pure Assistants uit in het persoonlijke, betrokken zijn en partijen willen helpen hun doelen te bereiken.

Ik weet uit ervaring van de afgelopen 7 jaren dat Pure Assistants uniek is in haar soort!

Desiree da Silva Passos

ph

Pure Assistants doet net even een stap meer om de juiste persoon op de juiste plaats in te zetten. Tijdens een persoonlijk gesprek wordt rustig de tijd genomen om alle wensen en eisen van de kandidaat door te spreken. Naast de wensen ten aanzien van de functie wordt er ook een globale persoonlijke schets gemaakt, wat van groot belang is voor de juiste match met een toekomstige werkgever. De mensen van Pure Assistants werken  met veel plezier en dat voel je: Pure Assistants is dan wel groot, het levert geen massawerk maar kwaliteit! Kortom, een aanrader voor een ieder die toe is aan een nieuwe uitdaging welke op de wensen aansluit!

Patricia Haveman