• Jij bent een Pure Assistant

    Wij bieden je een duurzame werkrelatie met je opdrachtgever(s), uitstekende voorwaarden
    en onze Pure Academy is open.

    Vertel me meer!
Wij stellen één ding centraal:
JOU!

Dat is het waar het bij Pure Assistants om draait. Het gaat niet over leeftijd, over opleiding, over afkomst….. Het gaat erom wie je bent. Juist tijdens het solliciteren waar JIJ in de spotlights staat.

Hebben jullie voor mij de nieuwe uitdaging die ik zoek?

Pure Assistants vindt de vacature die het beste bij jou past. Je kennis en vaardigheden tellen natuurlijk mee in de selectie, maar wij kijken verder. Ons doel is dat je met plezier met je toekomstige manager gaat samenwerken omdat we ervan overtuigd zijn dat je op die manier allebei kunt groeien in je vak. Voor plezier is een persoonlijke match belangrijk: een zakelijk team presteert beter wanneer jullie als mens bij elkaar passen.

Om deze persoonlijke match te voorspellen, werkt Pure Assistants met Pure Matching. Deze methode matcht, in het begin van het selectieproces,  aan de hand van persoonlijkheids- en ideaalprofielen. De manager vult over zichzelf en zijn of haar ideale assistant een online Pure Personality Assessment in. Aan jou vragen we ook een profiel aan te maken en online de Pure Personality Assessment  over jezelf en over je ideale manager in te vullen. Dit Assessment maakt deel uit van het aanmeld- en de selectieprocedure.

Ontwikkeling
begint bij jezelf
en bij de Pure Academy

Pure Academy is een ontwikkelingsinstituut. Wij begeleiden mensen op basis van de laatste neuro wetenschappelijke inzichten, creëren ondernemerschap en brengen concepten & ideeën tot leven om jou met de wereld te verbinden. Daarom bieden we optimale begeleiding bij ontwikkeling: Getting the best out of Yourself.  Daar helpen wij je bij. Dat stukje passie vinden. Die tot leven brengen. Dat is waar we in geloven.

Je bent niet zomaar een Pure Assistant. Je moet er wel iets voor doen. Vanuit de drive om te willen groeien en van betekenis te willen zijn en een bijdrage te leveren aan deze wereld. Ontwikkelen en jou iets leren om je de beste te maken in je vak, is voor ons als spelen. Wij delen kennis en creëren ruimte om nieuw gedrag uit te proberen en fouten te maken. Fun staat bij ons voorop. Dat vind je terug in de vormen en de “luchtigheid” waarmee wij – soms ook zware – thema’s benaderen. We hebben hiertoe hoog gekwalificeerde mensen aan boord die hun vak verstaan en gepokt en gemazeld zijn in menskunde of de recruitmentbranche.

Jezelf ontwikkelen doe je niet zomaar. Dat vraagt energie, plezier, rust, druk en balans. En leuke mede adventurers die zich willen ontwikkelen. Wij geloven oprecht in het omarmen van verschillen. Want jij bent kleurrijk. Net als wij.

Wij combineren diepgang met fun.
Wij zijn Pure Academy. Nieuwsgierig naar jou.

Wij hebben
een scherp selectiebeleid

1. Pure Personality Assessment

Eerst maak je je eigen Pure Personality Assessment: op die manier brengt het platform jouw persoonlijkheid in kaart, zodat we je kunnen matchen met je toekomstige collega in nieuwe organisaties. Vervolgens stellen we je nog enkele ontwikkelings- en toekomstgerichte vragen, zodat we goed beeld hebben wat jij wenst en waar je naar toe wilt.

2. Competentiegerichte Intake

Als je bij een opdrachtgever meer dan 80% matcht volgens ons uniek algoritme, heb je met een van de consultants van Pure Assistants een competentie-gerichte intake. Hierin gaan we oa in op wat je uniek maakt, wat je goed kunt en wat je nog wilt ontwikkelen.

3. Contractondertekening

Na de intakes bij de opdrachtgever en een ‘go’ ondertekenen we daaropvolgend de contracten die nodig zijn zodat je direct aan de slag kunt.

4. Individuele begeleiding ‘on the job’

Zodra je eerste werkdag begint, stellen we samen een persoonlijk ontwikkelplan op. Jij bent hierin altijd in the lead.

Aan de slag!

Pure Assistants _CV
Investeer in jezelf!

Investeer in jezelf: Weten wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Dat maakt je bewust en krachtig. Een krachtige Pure Assistant.

En met onze unieke Pure Academy verhogen we gegarandeerd je opvalwaarde in het sollicitatieproces.

Freelancer? Join our Pure Angels!

Wij hebben een select aantal high-end freelancers, die onderdeel zijn van de Pure Angels. Zij functioneren op het niveau van managementassistente, directiesecretaresse, personal assistant en secretaresse voor de Raad van Bestuur.

Als Pure Angel profiteer je van ons unieke verdienmodel, zit je op afwisselende projecten die zowel kort- als langlopend zijn en ontwikkel je je vanuit de Pure Academy die voor je klaar staat. Klaar om de uitdaging aan te gaan? Neem dan nu contact op!

Onze Assistants zelf aan het woord

Sandra Tjon Soei Len - Aedes

Het team van Pure Assistants is een bevlogen team. Ik waardeer de prettige down to earth samenwerking, de heldere communicatie.
Het meest waardevolle is voor mij geweest het eerste persoonlijke contact met Sandra Been die mij toen heeft uitgenodigd  voor een 1e bijzondere kennismaking (Pure Welcome).
Een klik is voor mij heel erg belangrijk. Die was er direct met Pure Assistants. Dat geeft vertrouwen voor het vervolg.

Sandra Tjon Soei Len

Marjorie-de-jager

Pure Assistants staat voor professionaliteit, heel persoonlijk, zakelijk en spijkers met koppen slaan. De manier waarop Pure Assistants probeert een match te vinden tussen opdrachtgever en kandidaat is bijzonder: verdieping in haar klanten én haar kandidaten. Dit resulteert in een bureau wat echt betrokken is bij het werven en selecteren.

Marjorie de Jager

Met een bijzonder goed gevoel van intuïtie en het grote netwerk weet Pure Assistants feilloos de juiste kandidaat op de juiste plek te zetten. Mede door Pure.Org, het algoritme van Pure Assistants, zal de werving en selectie van management ondersteuners voor altijd veranderen!

Pamela Arts

Desiree-da-Silva-Passos

Pure Assistants doet dus meer dan alleen cv’s doorschuiven of een freelancer aan een opdracht helpen. Zowel in het contact met de klant als ook de kandidaat blinkt Pure Assistants uit in het persoonlijke, betrokken zijn en partijen willen helpen hun doelen te bereiken.

Ik weet uit ervaring van de afgelopen 7 jaren dat Pure Assistants uniek is in haar soort!

Desiree da Silva Passos

ph

Pure Assistants doet net even een stap meer om de juiste persoon op de juiste plaats in te zetten. Tijdens een persoonlijk gesprek wordt rustig de tijd genomen om alle wensen en eisen van de kandidaat door te spreken. Naast de wensen ten aanzien van de functie wordt er ook een globale persoonlijke schets gemaakt, wat van groot belang is voor de juiste match met een toekomstige werkgever. De mensen van Pure Assistants werken  met veel plezier en dat voel je: Pure Assistants is dan wel groot, het levert geen massawerk maar kwaliteit! Kortom, een aanrader voor een ieder die toe is aan een nieuwe uitdaging welke op de wensen aansluit!

Patricia Haveman

Benieuwd naar meer?
Neem contact op!

Door je te begeleiden op bewustzijn en daar waar nodig vaardigheden. Weten wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Dat maakt je bewust en krachtig. Een krachtige Pure Assistant.

Waardeer ons