Pure Academy.
Daar voel je je thuis.
Pure Academy, voor jou

Wij bieden onze kandidaten een uniek opleidingstraject vanaf het moment van plaatsing. Voor zowel persoonlijkheidsontwikkeling als competenties-training. Zo coachen en trainen we letterlijk ‘on the job’. De duur van dit traject is afhankelijk van de gewenste invulling. Zo dragen we bij aan zelfbewuste- en competente Assistants die direct inzetbaar zijn. Onze Pure Academy is Europees geaccrediteerd en werkt alleen met de allerbesten in hun vak. Zodat we alles uit de kast kunnen trekken, om alles uit jou te halen.

Coaching
‘On the Job’

Je loopt ergens tegenaan tijdens je opdracht of plaatsing, of je wilt graag 1-op-1 de diepte in op een bepaald onderwerp.

Masterclasses
Ontwikkelingsgericht

Ontwikkelingsgerichte masterclasses gaan over Wie je bent, Wat je kunt en Wat je wilt. Je eigen bewustzijn staat hier centraal. Zo werk je via een uniek Masterclass systeem aan jezelf.

Masterclasses
Competentiegericht

Competentiegerichte masterclasses kunnen gaan over vaardigheden die je wilt aanscherpen of bijvoorbeeld  de relatie met je leidinggevende wilt verbeteren. Of onze unieke Masterclass Personal Branding: hoe positioneer je jezelf nu eigenlijk?

Investeren in groei en jouw ambitie
Wanneer je verbonden bent aan de Pure Academy, investeer je in je eigen groei. Daarnaast is er een kennisbank beschikbaar waar je branche informatie, tools en templates vindt die je kunt inzetten om je professionele inzet te vergroten. Wij investeren in jou, omdat wij geloven in jouw potentieel en ambitie.
Ons unieke opleidingstraject

In ons unieke opleidingstraject krijg je terwijl je aan het werk bent coaching ‘on the job’. Daarnaast krijg je Ontwikkelingsgerichte Masterclasses en Competentiegerichte Masterclasses waarin we je vragen te reflecteren op wat je leert en hoe je je ontwikkelt. Er is ook een mogelijkheid tot intervisie. Tijdens de Masterclasses komen onderwerpen aan bod zoals:

  • Wat brengt een cv mij?
  • Hoe ontwikkel ik me tot een krachtig individu, en daarmee als krachtige Assistant?
  • Hoe verhoud ik mij tot mijn manager?
  • Waarom is het belangrijk jezelf te positioneren?
  • Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

Dit is waar bij ons alles om draait

Ons revolutionaire algoritme matcht, aan het begin van het selectie-proces, wetenschappelijk het persoonlijkheid-profiel van de kandidaat en het ideaal-collega-profiel van de organisatie. Dat samen voorspelt welke kandidaten het beste matchen voor een duurzaam succesvolle samenwerking. Los van leeftijd, geslacht, afkomst of ervaring. Puur. En uniek.

Pure Academy: staat altijd voor je klaar.

Wanneer je eenmaal bent ingeschreven als Pure Assistant, staat de Pure Academy voor je klaar. Heb je specifieke vragen die niet behandeld worden in de verschillende Masterclasses? Dan is er voor jou ‘coaching on the job’: hierin kun je met een gekwalificeerde job- of ontwikkel-coach aan de slag met jouw specifieke vraag.