Welkom.

Thuisvoelen. Dat vinden we belangrijk. Op die manier kom je namelijk optimaal tot je recht, voel je je op je gemak en gaat leren je gemakkelijker af. Dat gevoel geven we je in onze programma’s, op onze locaties, door onze trainers en bovenal door af te stemmen op jouw behoefte.

Wij zijn de Academy waar je je thuis voelt.

Wat onze trainers & docenten zeggen:

“We start with research. Then we create a concept. Then we realize it. Our approach is democratic.
So if you like, you will be part of our company for a while.”

Irene SmitTrainer Notuleren 2.0

Onze Missie

Wij ontwikkelen trainingen en opleidingen voor Assistants, creëren ondernemerschap op de werkvloer en brengen concepten & ideeën tot leven om het beste van jou naar boven te halen. Daarom bieden we hoogwaardige trainingen en optimale begeleiding bij ontwikkeling.

Fijne locaties, de leukste trainers & begeleiders, te combineren met je baan of juist even niet als je dat wilt: je staat zelf aan het roer. Zelfbewust en voorbereid de toekomst in.

Pure Assistants. Doen wat met je.

Onze Werkwijze

Jezelf ontwikkelen doe je niet zomaar. Dat vraagt energie, plezier, rust, druk en balans. En leuke mede adventurers die zich willen ontwikkelen. Ons doel is om jou daar te krijgen waar je zelf heen wilt. Soms met een duwtje in de rug, soms met een schop onder de kont, soms met helemaal niets: net zoals jij thuis zou doen.

We doen alles op maat, maar de werkwijze is uiteraard wel degelijk onderbouwd met theorieën waarop deze gestoeld is. We maken met name veel gebruik van het empirisch gedachtegoed van grote filosofen, psychologen en entrepreneurs. Zoals Jung, Covey, Buber, Rogers, Sinek, Kierkegaard, Levinas, Socrates. Voor de vertaling naar de wereld toe inspireren we ons o.a. met Tolle, Aslander, Branson, Jobs, Collins, Semler, Godin, Fresco.

Cijfers zeggen soms meer 1000 woorden

1000+

anderen gingen je voor

50+

Organisaties hebben we getraind

25+

Praktijkgerichte en ervaren trainers & coaches

5+

Fijne locaties

1

missie: Pure Assistants van de toekomst afleveren.

Voel je thuis.

Welkom bij Pure Assistants.