6 redenen waarom je voor Pure Academy kiest.

Je bent niet zomaar een Pure Assistant. Je moet er wel iets voor doen. Vanuit de drive om te willen groeien en van betekenis te willen zijn en een bijdrage te leveren aan deze wereld.

Hier hebben we in 6 statements neergezet waarom je voor Pure Academy kiest:

Ontwikkeling begint bij jezelf.

Ons unieke opleidingsprogramma bestaat uit 7 modules waarin jij je vaardigheden kunt ontwikkelen en kunt uitgroeien tot de beste in je vak. Indien je wens een specifieke ontwikkeling of training is, kan dat op aanvraag gedaan worden. Dat doen we allemaal met het gevoel van Thuis: ontwikkelen op jouw manier, op fijne locaties waar je je thuisvoelt.

Dat gevoel geven we je in onze programma’s, op onze locaties, door onze trainers en bovenal door af te stemmen op jouw behoefte.

De enige Academy specifiek voor Assistants.

Wij hebben als eerste in Nederland een Academy specifiek voor Assistants gestart. Omdat we graag willen bijdragen aan het zo goed mogelijk begeleiden van jouw kennis en ontwikkeling. Wij stellen een ding namelijk centraal: jou. Want het draait om jou.  Wanneer jij de drive hebt om van betekenis te zijn, bij te dragen aan je eigen leven en vooral het verschil wil maken binnen organisaties, zetten wij alles wat wij hebben voor jou in.

Wij ontwikkelen trainingen en opleidingen voor Assistants, creëren ondernemerschap op de werkvloer en brengen concepten & ideeën tot leven om het beste van jou naar boven te halen. Daarom bieden we hoogwaardige trainingen en optimale begeleiding bij ontwikkeling, specifiek voor Assistants.

Onze werkwijze

Fijne locaties, de leukste trainers & begeleiders, te combineren met je baan of juist even niet als je dat wilt: je staat zelf aan het roer. Zelfbewust en voorbereid de toekomst in.

Jezelf ontwikkelen doe je niet zomaar. Dat vraagt energie, plezier, rust, druk en balans. En leuke mede adventurers die zich willen ontwikkelen. Ons doel is om jou daar te krijgen waar je zelf heen wilt. Soms met een duwtje in de rug, soms met een schop onder de kont, soms met helemaal niets: net zoals jij thuis zou doen.

We doen alles op maat, maar de werkwijze is uiteraard wel degelijk onderbouwd met theorieën waarop deze gestoeld is. We maken met name veel gebruik van het empirisch gedachtegoed van grote filosofen, psychologen en entrepreneurs. En maken het vervolgens direct praktisch toepasbaar.

De beste worden in je vak!

Ontwikkelen en jou iets leren om je de beste te maken in je vak, is voor ons als spelen. Wij delen kennis en creëren ruimte om nieuw gedrag uit te proberen en fouten te maken. Fun staat bij ons voorop. Dat vind je terug in de vormen en de “luchtigheid” waarmee wij – soms ook zware – thema’s benaderen. Samen lachend leren en creëren!

Wij komen elke dag ons bed uit om jou te helpen de beste te worden in je vak.

Wij zijn de Academy voor mensen die de beste willen zijn in hun vak.

We stemmen ons aanbod altijd af op dat wat we signaleren in de wereld. Daarom is ons programma-aanbod innovatief, up-to-date en in sommige gevallen zelfs vooruitstrevend. Oude wereld modellen of dure consultancy taal zul je bij ons niet aantreffen. We sluiten aan bij de nieuwe generatie.

Die generatie zijn wij. En ben jij.

In 7 modules dé Assistant van de toekomst:

Jij.. bent een Pure Assistant. Diep vanbinnen weet je dat al. Maar je bent niet zomaar een Pure Assistant. Je moet er wel iets voor doen. Vanuit de drive om te willen groeien en van betekenis te willen zijn en een bijdrage te leveren aan deze wereld. Investeer in jezelf en waar nodig in je nog te ontwikkelen vaardigheden: Weten wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Dat maakt je bewust en krachtig. Een krachtige Pure Assistant.

Na deze 7 modules ben jij een van de besten in je vak! Benieuwd wanneer je kunt beginnen? Neem even contact met ons op.

1. Tot de kern komen.
2. Taal als ambacht.
3. Personal Branding
4. Notuleren 2.0
5. Technologie als kenniscentrum.
6. Design thinking in je werk.
7. Ondernemerschap!

Cijfers zeggen soms meer 1000 woorden

1000+

anderen gingen je voor

10+

Praktijkgerichte en ervaren trainers & coaches

3u

duurt elke module.

1

missie: Pure Assistants van de toekomst afleveren.

Voel je thuis.

Welkom bij Pure Assistants.

Wij zijn nieuwsgierig naar jou. We zitten klaar met een goede kop thee of koffie en zien uit naar het gesprek en de soms veelzeggende stiltes. We leren elkaar wat beter kennen (strangers are strangers until they meet) tijdens een van onze Pure Meet-Ups, Pure Welcome’s of gewoon even telefonisch: 023-2052139.

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 21:00