Medisch Secretaresses Zeeland

Ben je als werkgever op zoek naar Medisch Secretaresses in Zeeland?

Pure Assistants is een intermediair specifiek voor Assistants. Met meer dan 20 jaar ervaring, zowel in het medisch secretaresses- als in het recruitment vak in (onder meer) Zeeland, kunnen we met recht zeggen: we weten hoe het werkt.  Wij selecteren krachtige medisch secretaresses die flexibel zijn, ruime ervaring hebben en uiteraard ook in Zeeland zelfstandig inzetbaar zijn.

Of je nu op zoek bent naar tijdelijke medisch secretaresses voor jouw organisatie in Zeeland, of op basis van detachering, danwel in de vorm van een vaste aanstelling binnen een bestaande vacature, Pure Assistants neemt de werving en selectie voor je uit handen. Als Assistant-specialist is Pure Assistants thuis in al deze markten, ook in de regio Zeeland. We kennen de spelers en we weten als geen ander hoe je de juiste medisch secretaresses aan je bindt.

Hoe selecteren wij Medisch Secretaresses in Zeeland?

Kennis en vaardigheden tellen natuurlijk mee bij de selectie van medisch secretaresses in Zeeland, maar wij kijken verder. Met ons revolutionaire algoritme PURE, kunnen wij als enig bemiddelingsbureau voor Assistants reeds aan het begin van het selectieproces op wetenschappelijke basis een succesvolle arbeidsrelatie (‘match’) voorspellen, waarbij de persoonlijkheid van een kandidaat (én die van de leidinggevende voor wie de kandidaat als medisch secretaresse gaat werken) een essentiële rol speelt. Hierdoor kunnen wij sneller, kwalitatiever, beter, efficiënter en bovenal wetenschappelijk onderbouwd selecteren wat je zoekt: medisch secretaresses die weten waar het om gaat en matchen binnen jouw organisatie in Zeeland.

Kunnen medisch secretaresses in Zeeland zich blijven ontwikkelen?

Via onze Pure Academy bieden wij medisch secretaresses in (onder meer) Zeeland een uniek opleidingstraject vanaf het moment van plaatsing bij onze klanten. Dit opleidingstraject omvat zowel training op het gebied van persoonlijkheidsontwikkeling als diverse competentietrainingen. Zo coachen en trainen we medisch secretaresses letterlijk ‘on the job’. De duur van een opleidingstraject is afhankelijk van de gewenste invulling en kan indien gewenst ook op locatie in Zeeland plaatsvinden.

Geïnteresseerd?
Lees dan verder op onze pagina voor WERKGEVERS

Onze Medisch Secretaresses zijn in heel Nederland beschikbaar.
Dus óók in de regio Zeeland.
.


× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 21:00