Management Assistenten Zwolle

Ben je als werkgever op zoek naar Management Assistenten in Zwolle?

Pure Assistants is een intermediair specifiek voor Assistants. Met meer dan 20 jaar ervaring, zowel in het Management Assistenten- als in het recruitment vak in (onder meer) Zwolle, kunnen we met recht zeggen: we weten hoe het werkt. Wij selecteren krachtige Management Assistenten die flexibel zijn, ruime ervaring hebben en uiteraard ook in Zwolle zelfstandig inzetbaar zijn.

Of je nu op zoek bent naar tijdelijke Management Assistenten voor jouw organisatie in Zwolle, of op basis van detachering, danwel in de vorm van een vaste aanstelling binnen een bestaande vacature, Pure Assistants neemt de werving en selectie voor je uit handen. Als Assistant-specialist is Pure Assistants thuis in al deze markten, ook in de regio Zwolle. We kennen de spelers en we weten als geen ander hoe je de juiste Management Assistenten aan je bindt.

Hoe selecteren wij Management Assistenten in Zwolle?

Kennis en vaardigheden tellen natuurlijk mee bij de selectie van Management Assistenten in Zwolle, maar wij kijken verder. Met ons revolutionaire algoritme PURE, kunnen wij als enig bemiddelingsbureau voor Assistants reeds aan het begin van het selectieproces op wetenschappelijke basis een succesvolle arbeidsrelatie (‘match’) voorspellen, waarbij de persoonlijkheid van een kandidaat (én die van de leidinggevende voor wie de kandidaat als Management Assistent gaat werken) een essentiële rol speelt. Hierdoor kunnen wij sneller, kwalitatiever, beter, efficiënter en bovenal wetenschappelijk onderbouwd selecteren wat je zoekt: Management Assistenten die weten waar het om gaat en matchen binnen jouw organisatie in Zwolle.

Kunnen Management Assistenten in Zwolle zich blijven ontwikkelen?

Via onze Pure Academy bieden wij Management Assistenten in (onder meer) Zwolle een uniek opleidingstraject vanaf het moment van plaatsing bij onze klanten. Dit opleidingstraject omvat zowel training op het gebied van persoonlijkheidsontwikkeling als diverse competentietrainingen. Zo coachen en trainen we Management Assistenten letterlijk ‘on the job’. De duur van een opleidingstraject is afhankelijk van de gewenste invulling en kan indien gewenst ook op locatie in Zwolle plaatsvinden.

Geïnteresseerd?
Lees dan verder op onze pagina voor WERKGEVERS

Onze Management Assistenten zijn in heel Nederland beschikbaar.
Dus óók in de regio Zwolle.
.


× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 21:00