Virtual Assistants Zuid-Holland

Ben je als werkgever op zoek naar Virtual Assistants in Zuid-Holland?

Pure Assistants is een intermediair specifiek voor Assistants. Met meer dan 20 jaar ervaring, zowel in het Virtual Assistants- als in het recruitment vak in (onder meer) Zuid-Holland, kunnen we met recht zeggen: we weten hoe het werkt. Wij selecteren krachtige Virtual Assistants die flexibel zijn, ruime ervaring hebben en uiteraard ook in Zuid-Holland zelfstandig inzetbaar zijn.

Of je nu op zoek bent naar tijdelijke Virtual Assistants voor jouw organisatie in Zuid-Holland, of op basis van detachering, danwel in de vorm van een vaste aanstelling binnen een bestaande vacature, Pure Assistants neemt de werving en selectie voor je uit handen. Als Assistant-specialist is Pure Assistants thuis in al deze markten, ook in de regio Zuid-Holland. We kennen de spelers en we weten als geen ander hoe je de juiste Virtual Assistants aan je bindt.

Hoe selecteren wij Virtual Assistants in Zuid-Holland?

Kennis en vaardigheden tellen natuurlijk mee bij de selectie van Virtual Assistants in Zuid-Holland, maar wij kijken verder. Met ons revolutionaire algoritme PURE, kunnen wij als enig bemiddelingsbureau voor Assistants reeds aan het begin van het selectieproces op wetenschappelijke basis een succesvolle arbeidsrelatie (‘match’) voorspellen, waarbij de persoonlijkheid van een kandidaat (én die van de leidinggevende voor wie de kandidaat als Virtual Assistant gaat werken) een essentiële rol speelt. Hierdoor kunnen wij sneller, kwalitatiever, beter, efficiënter en bovenal wetenschappelijk onderbouwd selecteren wat je zoekt: Virtual Assistants die weten waar het om gaat en matchen binnen jouw organisatie in Zuid-Holland.

Kunnen Virtual Assistants in Zuid-Holland zich blijven ontwikkelen?

Via onze Pure Academy bieden wij Virtual Assistants in (onder meer) Zuid-Holland een uniek opleidingstraject vanaf het moment van plaatsing bij onze klanten. Dit opleidingstraject omvat zowel training op het gebied van persoonlijkheidsontwikkeling als diverse competentietrainingen. Zo coachen en trainen we Virtual Assistants letterlijk ‘on the job’. De duur van een opleidingstraject is afhankelijk van de gewenste invulling en kan indien gewenst ook op locatie in Zuid-Holland plaatsvinden.

Geïnteresseerd?
Lees dan verder op onze pagina voor WERKGEVERS

Onze Virtual Assistants zijn in heel Nederland beschikbaar.
Dus óók in de regio Zuid-Holland.
.


× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 21:00