Detachering Bestuurssecretaresses

Ben je als werkgever op zoek naar professionele Detachering van Bestuurssecretaresses ?

Pure Assistants is gespecialiseerd in detachering van bestuurssecretaresses. Wij selecteren krachtige professionals die flexibel zijn, ruime ervaring hebben en zelfstandig inzetbaar zijn.

Bij detachering van bestuurssecretaresses leveren wij maatwerk. Wij beschikken voor de detachering van bestuurssecretaresses over een breed netwerk van bestuurssecretaresses die wij uitstekend kennen, zelf opleiden en begeleiden. Wij bieden onze bestuurssecretaresses een uniek opleidingstraject vanaf het moment van plaatsing. Voor zowel persoonlijkheidsontwikkeling als competentietraining. Zo coachen en trainen we letterlijk ‘on the job’ en dragen we bij aan zelfbewuste- en competente bestuurssecretaresses die direct inzetbaar zijn.

Bij het plaatsen van een opdracht voor detachering van bestuurssecretaresses kun jij hiermee dus óók je voordeel doen. Als bestuur kom je verder met bestuurssecretaresses die meedenken en begrijpen wat je verwacht.

Detachering van Bestuurssecretaresses na screening op basis van ons PURE-algoritme

Met ons revolutionaire PURE-algoritme kunnen wij als enige detachering bureau voor bestuurssecretaresses op wetenschappelijke basis, aan het begin van het selectieproces, een succesvolle arbeidsrelatie voorspellen. Wij kunnen sneller, kwalitatiever, beter, efficiënter en bovenal wetenschappelijk onderbouwd leveren wat je zoekt: Bestuurssecretaresses die weten waar het om gaat en matchen met de mensen in de organisatie.

Wij geloven dat detachering van bestuurssecretaresses zoveel beter kan. Waarbij het draait om een duurzame relatie, groei en betekenis toevoegen aan organisaties. Hierin zijn we Puur: we hebben een helder doel voor ogen en stellen ons belangrijkste kapitaal centraal: onze mensen. Elke dag weer komen we ons bed uit om een verschil te maken, net zoals dat jij dat doet.

Met meer dan 20 jaar praktijkervaring binnen het Bestuurssecretaresse vak zélf en met detachering van bestuurssecretaresses kunnen we met recht zeggen: we weten hoe het werkt. We weten wat er gevraagd wordt.

Geïnteresseerd?
Lees dan verder op onze pagina voor WERKGEVERS


Wij verzorgen ook graag voor jou de detachering van Bestuurssecretaresses !


Detachering bestuurssecretaressesBestuurssecretaresses
Werving en Selectie Bestuurssecretaresses
Uitzendbureau Bestuurssecretaresses
Outplacement Bestuurssecretaresses
Vacatures Bestuurssecretaresses