Werving en Selectie Personal Assistants

Ben je als werkgever op zoek naar professionele Werving en Selectie van Personal Assistants ?

Pure Assistants is gespecialiseerd in de werving en selectie van personal assistants. Wij selecteren krachtige professionals die flexibel zijn, ruime ervaring hebben en zelfstandig inzetbaar zijn.

Bij de werving en selectie van personal assistants leveren wij maatwerk. Wij beschikken voor de werving en selectie van personal assistants over een breed netwerk van personal assistants die wij uitstekend kennen, zelf opleiden en begeleiden. Wij bieden onze personal assistants een uniek opleidingstraject vanaf het moment van plaatsing. Voor zowel persoonlijkheidsontwikkeling als competentietraining. Zo coachen en trainen we letterlijk ‘on the job’ en dragen we bij aan zelfbewuste- en competente personal assistants die direct inzetbaar zijn.

Bij het plaatsen van een opdracht voor werving en selectie van personal assistants kun jij hiermee dus óók je voordeel doen. Als manager kom je verder met personal assistants die meedenken en begrijpen wat je verwacht.

Werving en Selectie van Personal Assistants met screening op basis van ons PURE-algoritme

Met ons revolutionaire PURE-algoritme kunnen wij als enige werving en selectie bureau voor personal assistants op wetenschappelijke basis, aan het begin van het selectieproces, een succesvolle arbeidsrelatie voorspellen. Wij kunnen sneller, kwalitatiever, beter, efficiënter en bovenal wetenschappelijk onderbouwd selecteren wat je zoekt: Personal Assistants die weten waar het om gaat en matchen met de mensen in de organisatie.

Wij geloven dat werving en selectie van personal assistants zoveel beter kan. Waarbij het draait om een duurzame relatie, groei en betekenis toevoegen aan organisaties. Hierin zijn we Puur: we hebben een helder doel voor ogen en stellen ons belangrijkste kapitaal centraal: onze mensen. Elke dag weer komen we ons bed uit om een verschil te maken, net zoals dat jij dat doet.

Met meer dan 20 jaar praktijkervaring binnen het Personal Assistants vak zélf en met werving en selectie van personal assistants kunnen we met recht zeggen: we weten hoe het werkt. We weten wat er gevraagd wordt.

Geïnteresseerd?
Lees dan verder op onze pagina voor WERKGEVERS


Wij verzorgen ook voor jou graag de werving en selectie van Personal Assistants !


Werving en selectie personal assistantsPersonal Assistants
Detachering Personal Assistants
Uitzendbureau Personal Assistants
Outplacement Personal Assistants
Vacatures Personal Assistants