Project Management Officers (PMO) Eindhoven

Ben je als werkgever op zoek naar Project Management Officers (PMO) in Eindhoven?

Pure Assistants is een intermediair specifiek voor Assistants. Met meer dan 20 jaar ervaring, zowel in het Project Management Officers (PMO)- als in het recruitment vak in (onder meer) Eindhoven, kunnen we met recht zeggen: we weten hoe het werkt.  Wij selecteren krachtige Project Management Officers (PMO) die flexibel zijn, ruime ervaring hebben en uiteraard ook in Eindhoven zelfstandig inzetbaar zijn.

Of je nu op zoek bent naar tijdelijke Project Management Officers (PMO) voor jouw organisatie in Eindhoven, of op basis van detachering, danwel in de vorm van een vaste aanstelling binnen een bestaande vacature, Pure Assistants neemt de werving en selectie voor je uit handen. Als Assistant-specialist is Pure Assistants thuis in al deze markten, ook in de regio Eindhoven. We kennen de spelers en we weten als geen ander hoe je de juiste Project Management Officers (PMO) aan je bindt.

Hoe selecteren wij Project Management Officers (PMO) in Eindhoven?

Kennis en vaardigheden tellen natuurlijk mee bij de selectie van Project Management Officers (PMO) in Eindhoven, maar wij kijken verder. Met ons revolutionaire algoritme PURE, kunnen wij als enig bemiddelingsbureau voor Assistants reeds aan het begin van het selectieproces op wetenschappelijke basis een succesvolle arbeidsrelatie (‘match’) voorspellen, waarbij de persoonlijkheid van een kandidaat (én die van de leidinggevende voor wie de kandidaat als Project Management Officer (PMO) gaat werken) een essentiële rol speelt. Hierdoor kunnen wij sneller, kwalitatiever, beter, efficiënter en bovenal wetenschappelijk onderbouwd selecteren wat je zoekt: Project Management Officers (PMO) die weten waar het om gaat en matchen binnen jouw organisatie in Eindhoven.

Kunnen Project Management Officers (PMO) in Eindhoven zich blijven ontwikkelen?

Via onze Pure Academy bieden wij Project Management Officers (PMO) in (onder meer) Eindhoven een uniek opleidingstraject vanaf het moment van plaatsing bij onze klanten. Dit opleidingstraject omvat zowel training op het gebied van persoonlijkheidsontwikkeling als diverse competentietrainingen. Zo coachen en trainen we Project Management Officers (PMO) letterlijk ‘on the job’. De duur van een opleidingstraject is afhankelijk van de gewenste invulling en kan indien gewenst ook op locatie in Eindhoven plaatsvinden.

Geïnteresseerd?
Lees dan verder op onze pagina voor WERKGEVERS

Onze Project Management Officers (PMO) zijn in heel Nederland beschikbaar.
Dus óók in de regio Eindhoven.
.


× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 21:00