Outplacement Office Managers

Ben je als werkgever op zoek naar professionele Outplacement van Office Managers ?

Pure Assistants is gespecialiseerd in outplacement van office managers in situaties waarin werkgevers zich geconfronteerd zien met de noodzaak tot outplacement van één of meerdere office managers. Wij zijn daarbij de betreffende office managers zo veel als mogelijk behulpzaam bij het vinden van een nieuwe baan, waar nodig met professionele bijscholing.

Outplacement van Office Managers na screening op basis van ons PURE-algoritme

Met ons revolutionaire PURE-algoritme kunnen wij als enige outplacement bureau voor office managers op wetenschappelijke basis, aan het begin van het selectieproces, een succesvolle arbeidsrelatie voorspellen. Wij kunnen sneller, kwalitatiever, beter, efficiënter en bovenal wetenschappelijk onderbouwd vaststellen bij welk type manager bepaalde office managers het beste zouden passen.

De persoonlijke profielkenmerken die wij op basis van ons PURE-algoritme vaststellen, vormen voor ons de basis voor het vaststellen van de mate van succes welke wij bij de outplacement van jouw office manager(s) verwachten. Indien wij dat succes minimaal achten, dan zullen wij je daar vooraf van in kennis stellen. Wij zijn met outplacement van office managers transparant en gaan naar de kern van een succesvolle arbeidsrelatie.

Outplacement van Office Managers kan beter

Wij geloven dat outplacement van office managers zoveel beter kan. Waarbij het draait om een duurzame relatie, groei en betekenis toevoegen aan organisaties. Hierin zijn we Puur: we hebben een helder doel voor ogen en stellen ons belangrijkste kapitaal centraal: onze mensen. Elke dag weer komen we ons bed uit om een verschil te maken, net zoals dat jij dat doet.

Met meer dan 20 jaar praktijkervaring binnen het Office Managers vak zélf alsook met outplacement van office managers kunnen we met recht zeggen: we weten hoe het werkt. We weten wat er gevraagd wordt.

Geïnteresseerd?
Lees dan verder op onze pagina voor WERKGEVERS


Wij helpen ook jou graag bij de outplacement van Office Managers !


Outplacement office managersOffice Managers
Werving en Selectie Office Managers
Uitzendbureau Office Managers
Detachering Office Managers
Vacatures Office Managers

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 21:00