Executive Assistants Enschede

Ben je als werkgever op zoek naar Executive Assistants in Enschede?

Pure Assistants is een intermediair specifiek voor Assistants. Met meer dan 20 jaar ervaring, zowel in het Executive Assistants- als in het recruitment vak in (onder meer) Enschede, kunnen we met recht zeggen: we weten hoe het werkt. Wij selecteren krachtige Executive Assistants die flexibel zijn, ruime ervaring hebben en uiteraard ook in Enschede zelfstandig inzetbaar zijn.

Of je nu op zoek bent naar tijdelijke Executive Assistants voor jouw organisatie in Enschede, of op basis van detachering, danwel in de vorm van een vaste aanstelling binnen een bestaande vacature, Pure Assistants neemt de werving en selectie voor je uit handen. Als Assistant-specialist is Pure Assistants thuis in al deze markten, ook in de regio Enschede. We kennen de spelers en we weten als geen ander hoe je de juiste Executive Assistants aan je bindt.

Hoe selecteren wij Executive Assistants in Enschede?

Kennis en vaardigheden tellen natuurlijk mee bij de selectie van Executive Assistants in Enschede, maar wij kijken verder. Met ons revolutionaire algoritme PURE, kunnen wij als enig bemiddelingsbureau voor Assistants reeds aan het begin van het selectieproces op wetenschappelijke basis een succesvolle arbeidsrelatie (‘match’) voorspellen, waarbij de persoonlijkheid van een kandidaat (én die van de leidinggevende voor wie de kandidaat als Executive Assistant gaat werken) een essentiële rol speelt. Hierdoor kunnen wij sneller, kwalitatiever, beter, efficiënter en bovenal wetenschappelijk onderbouwd selecteren wat je zoekt: Executive Assistants die weten waar het om gaat en matchen binnen jouw organisatie in Enschede.

Kunnen Executive Assistants in Enschede zich blijven ontwikkelen?

Via onze Pure Academy bieden wij Executive Assistants in (onder meer) Enschede een uniek opleidingstraject vanaf het moment van plaatsing bij onze klanten. Dit opleidingstraject omvat zowel training op het gebied van persoonlijkheidsontwikkeling als diverse competentietrainingen. Zo coachen en trainen we Executive Assistants letterlijk ‘on the job’. De duur van een opleidingstraject is afhankelijk van de gewenste invulling en kan indien gewenst ook op locatie in Enschede plaatsvinden.

Geïnteresseerd?
Lees dan verder op onze pagina voor WERKGEVERS

Onze Executive Assistants zijn in heel Nederland beschikbaar.
Dus óók in de regio Enschede.
.


× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 21:00