Detachering Management Assistenten

Ben je als werkgever op zoek naar professionele Detachering van Management Assistenten ?

Pure Assistants is gespecialiseerd in detachering van management assistenten. Wij selecteren krachtige professionals die flexibel zijn, ruime ervaring hebben en zelfstandig inzetbaar zijn.

Bij detachering van management assistenten leveren wij maatwerk. Wij beschikken voor de detachering van management assistenten over een breed netwerk van management assistenten die wij uitstekend kennen, zelf opleiden en begeleiden. Wij bieden onze management assistenten een uniek opleidingstraject vanaf het moment van plaatsing. Voor zowel persoonlijkheidsontwikkeling als competentietraining. Zo coachen en trainen we letterlijk ‘on the job’ en dragen we bij aan zelfbewuste- en competente management assistenten die direct inzetbaar zijn.

Bij het plaatsen van een opdracht voor detachering van management assistenten kun jij hiermee dus óók je voordeel doen. Als manager kom je verder met management assistenten die meedenken en begrijpen wat je verwacht.

Detachering van Management Assistenten na screening op basis van ons PURE-algoritme

Met ons revolutionaire PURE-algoritme kunnen wij als enige detachering bureau voor management assistenten op wetenschappelijke basis, aan het begin van het selectieproces, een succesvolle arbeidsrelatie voorspellen. Wij kunnen sneller, kwalitatiever, beter, efficiënter en bovenal wetenschappelijk onderbouwd leveren wat je zoekt: Management Assistenten die weten waar het om gaat en matchen met de mensen in de organisatie.

Wij geloven dat detachering van management assistenten zoveel beter kan. Waarbij het draait om een duurzame relatie, groei en betekenis toevoegen aan organisaties. Hierin zijn we Puur: we hebben een helder doel voor ogen en stellen ons belangrijkste kapitaal centraal: onze mensen. Elke dag weer komen we ons bed uit om een verschil te maken, net zoals dat jij dat doet.

Met meer dan 20 jaar praktijkervaring binnen het Management Assistenten vak zélf en met detachering van management assistenten kunnen we met recht zeggen: we weten hoe het werkt. We weten wat er gevraagd wordt.

Geïnteresseerd?
Lees dan verder op onze pagina voor WERKGEVERS


Wij verzorgen ook graag voor jou de detachering van Management Assistenten !


Detachering management assistentenManagement Assistenten
Werving en Selectie Management Assistenten
Uitzendbureau Management Assistenten
Outplacement Management Assistenten
Vacatures Management Assistenten

× Hoe kan ik je helpen? Available from 08:00 to 21:00