Detachering Executive Assistants

Ben je als werkgever op zoek naar professionele Detachering van Executive Assistants ?

Pure Assistants is gespecialiseerd in detachering van executive assistants. Wij selecteren krachtige professionals die flexibel zijn, ruime ervaring hebben en zelfstandig inzetbaar zijn.

Bij detachering van executive assistants leveren wij maatwerk. Wij beschikken voor de detachering van executive assistants over een breed netwerk van executive assistants die wij uitstekend kennen, zelf opleiden en begeleiden. Wij bieden onze executive assistants een uniek opleidingstraject vanaf het moment van plaatsing. Voor zowel persoonlijkheidsontwikkeling als competentietraining. Zo coachen en trainen we letterlijk ‘on the job’ en dragen we bij aan zelfbewuste- en competente executive assistants die direct inzetbaar zijn.

Bij het plaatsen van een opdracht voor detachering van executive assistants kun jij hiermee dus óók je voordeel doen. Als manager kom je verder met executive assistants die meedenken en begrijpen wat je verwacht.

Detachering van Executive Assistants na screening op basis van ons PURE-algoritme

Met ons revolutionaire PURE-algoritme kunnen wij als enige detachering bureau voor executive assistants op wetenschappelijke basis, aan het begin van het selectieproces, een succesvolle arbeidsrelatie voorspellen. Wij kunnen sneller, kwalitatiever, beter, efficiënter en bovenal wetenschappelijk onderbouwd leveren wat je zoekt: Executive Assistants die weten waar het om gaat en matchen met de mensen in de organisatie.

Wij geloven dat detachering van executive assistants zoveel beter kan. Waarbij het draait om een duurzame relatie, groei en betekenis toevoegen aan organisaties. Hierin zijn we Puur: we hebben een helder doel voor ogen en stellen ons belangrijkste kapitaal centraal: onze mensen. Elke dag weer komen we ons bed uit om een verschil te maken, net zoals dat jij dat doet.

Met meer dan 20 jaar praktijkervaring binnen het Executive Assistants vak zélf en met detachering van executive assistants kunnen we met recht zeggen: we weten hoe het werkt. We weten wat er gevraagd wordt.

Geïnteresseerd?
Lees dan verder op onze pagina voor WERKGEVERS


Wij verzorgen ook graag voor jou de detachering van Executive Assistants !


Detachering executive assistantsExecutive Assistants
Werving en Selectie Executive Assistants
Uitzendbureau Executive Assistants
Outplacement Executive Assistants
Vacatures Executive Assistants